Nové hausbóty jsou vyrobeny z velmi nepravděpodobného materiálu.
07. 08. 2022

Nové hausbóty jsou vyrobeny z velmi nepravděpodobného materiálu.

Segmenty lze spolu různě spojovat, obměňovat je a tím poupravovat účel každého konkrétního plavidla. Tak lze nabídnout užitnou plochu od 32 do 42 čtverečních metrů, tedy obytný prostor pro čtyři až šest lidí.

„Myslím si, že jedinečnost tohoto prostoru nespočívá pouze v jeho materiálovém využití, v tom, že je velmi udržitelně využíván karton, který je velmi dobře izolován. Používáme hodně recyklovaných materiálů, využíváme vlastní energii ze solárních panelů a podobně. Dobře jsme promysleli jak konstrukci lodí, tak i jejich využitelnost,” je přesvědčen šéf společnosti, jež hausbóty vyrábí, Sander Waterval.

 
 
Interiér hausbótu z lepenky

Interiér hausbótu z lepenky

Foto: AP

Společnost nabízí hausbóty primárně jako prostory ke krátkodobým pronájmům, případně třeba k menším firemním akcím. Její záměry jsou ale mnohem dalekosáhlejší.

S ohledem na úbytek prostoru kvůli zvyšující se hladině moře, s nímž se Rotterdam potýká, by se právě podobný typ ubytování na lodi mohl stát jedním z řešení tohoto problému.

Hausbót kotvící v centru města nabízí kouzelnou atmosféru i historické prostředíTipy a trendy
 
Hausbót kotvící v centru města nabízí kouzelnou atmosféru i historické prostředí

Zástupci města si od podobných projektů zároveň slibují lepší propojení pevniny a vodních ploch ve vnitřních částech města, a zejména ve starých přístavních čtvrtích, které nejsou v současnosti už tolik využívané.

 
Lepenkové hausbóty by se mohly stát zajímavým způsobem, jak propojit vodní plochu s pevninou a třeba i oživit staré přístavní části Rotterdamu, které jsou v současnosti nevyužívané.

Lepenkové hausbóty by se mohly stát zajímavým způsobem, jak propojit vodní plochu s pevninou a třeba i oživit staré přístavní části Rotterdamu, které jsou v současnosti nevyužívané.

Foto: AP

Jako na každé lodi, i na hausbótech se šetří místem. Všechny mají vlastní koupelny, samostatné ložnice a v nich sklopené postele. Každý je vybaven televizním setem, který má ovšem místo obrazovky vysouvací plátno.

Na palubě každého z nich lze objevit také vířivku. Jak ale upozorňuje Sander Waterval, je potřeba trochu hledat. „Během dne ji nespatříte. Sedíte prostě na terase, na vířivce, protože je ukryta pod palubou,” říká.

Jako pavilon plovoucí na vodě, i tak může vypadat hausbótTipy a trendy
 
Jako pavilon plovoucí na vodě, i tak může vypadat hausbót

Společnost má v současné době sedm hausbótů zakotvených v rotterdamském přístavu Rijnhaven. Další dva jsou pak na řece Dieze ve 's-Hertogenbosch v Severním Brabantsku.

Cena za noc se pohybuje mezi 250 a 350 eury (6130 až 8580 korun).

Zdroj - Novinky.cz

 

Vlastimil Dřímal
Autor: Vlastimil Dřímal

V realitách jsem od roku 2012. I mé předchozí pracovní aktivity byly spojené s úctou a profesionálním přístupem ke klientům.

Jako realitní makléř s využitím umělé inteligence je pro mě prioritou také bezpečnost a spolehlivost prodeje nemovitostí. S pomocí moderních technologií a pečlivého ověřování potenciálních kupujících, se zaručuji, že každý prodej probíhá bezpečně a s minimálním rizikem.

Díky umělé inteligenci a online nástrojům dokážu provádět důkladné kontroly kupujících, včetně ověřování jejich identity a finanční situace. Tím zajišťuji, že se naše transakce odehrávají s důvěryhodnými a seriózními zájemci. 

Práce realitního makléře mě skutečně baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni.

Svým klientům vytvářím internetové stránky jejich nemovitostí s vlastní adresou.

Ukázky mé práce.: https://vlastimildrimal.cz/#stranky-nemovitosti

Točím video prohlídky, ukázku najdete zde: YouTube.

Nemovitosti lítám dronem. Drony nabízejí možnost ukázat vám svět z ptačí perspektivy a zachytit nádherné záběry z nevídaných úhlů.: Litame.eu

Využívám profesionálního fotografa, vytvářím video prohlídky nemovitostí, 3D půdorysy, pracuji na sociálních sítích... vše s jasným cílem. Prodat nemovitost za co nejvyšší cenu k plné spokojenosti.

Pro své klienty jsem přínosem. Nemovitosti dokáži prodávat aukčním způsobem.

Aukční server.:

Prodejzavíc.eu

Příklad mého prvního úspěšného aukčního prodeje z roku 2018 najdete zde.:

Prodej RD Ruda pod Pradědem

Výběd dalších úspěšných aukčních prodejů.:

Prodej apartmánu Malá Morávka

Prodej Lázeňského apartmánu

Proč vznikly tyto stránky?

Abych zde prezentoval, že když dva dělají totéž, nikdy to není totéž. Je všeobecně známo, že rozdíl mezi makléři je řekněme nemalý.

Prosím, přečtěte si mé tipy a články.: https://vlastimildrimal.cz/#clanky Věřím, že vám tyto informace pomohou v rozhodování a že si pro prodej nemovitosti zvolíte tu správnou cestu.

Za každým prodejem nemovitosti se totiž skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř.

Záleží mi na odvedení špičkové práce a na spokojenosti klienta. A dbám na svém dobrém jménu a pověsti. Za mě pak hovoří reference spokojených klientů.

Baví mě reality, je to o výzvách. :)

Pokud budete mít zájem využít mé služby při prodeji vaši nemovitosti.

Stačí vyplnit kontaktní formulář, nebo mi zavolejte, moje telefonní číslo je 777 613 774

Pokud Vás má práce zaujala, zvu Vás na kávu.

vlastimil_drimal-removebg-preview

Vlastimil Dřímal
Průvodce Nemovitostí 

Mobil: +420 777 613 774
www: VlastimilDrimal.cz

FB: VlastimilDřímal
Email: vlastadrimal@gmail.com

rr_2022_okres_1

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


trzni_oceneni_022023

Chcete znát skutečnou hodnotu své nemovitosti v dnešní době?

Zdarma a nezávazně vám vypracuji tržní ocenění vašeho nemovitého majetku.

Kontaktujte mne.