Vstupte do světa moderního prodeje nemovitostí!
17. 05. 2023

Vstupte do světa moderního prodeje nemovitostí!

Vítejte v éře moderního prodeje nemovitostí! 

Realitní trh se neustále vyvíjí a přichází s novými technologiemi, které vám umožňují prodat vaši nemovitost rychleji a efektivněji než kdy jindy. Jednou z největších inovací jsou videoprohlídky a 3D scany, které vám přinášejí úplně nový způsob prohlížení a vizualizace nemovitostí. 

Videoprohlídky vám umožňují procházet nemovitost přímo z pohodlí vašeho domova. Již nemusíte plánovat fyzické prohlídky a trávit čas cestováním. Díky profesionálně natočeným videím se přenesete přímo do prostor nemovitosti a můžete si ji prohlédnout podrobně z každého úhlu. To vám dává možnost získat reálný pocit z prostoru a rozhodnout se, zda je to ta správná nemovitost pro vás. 

Ale nekončí to jen u videoprohlídek. 3D scany přinášejí ještě další dimenzi prohlížení nemovitostí. Tato technologie vytváří realistické virtuální modely nemovitostí, které vám umožňují prozkoumat každý detail. Můžete si hravě představit, jaké by to bylo žít v daném prostoru, a dokonce zkoušet různé úpravy a aranžmá. Tímto způsobem můžete získat neuvěřitelně přesnou představu o nemovitosti ještě předtím, než se vydáte na osobní prohlídku. 

Tyto moderní nástroje mají mnoho výhod nejen pro kupující, ale také pro prodávající. Pro realitní makléře je videoprohlídka a 3D scan skvělým způsobem, jak prezentovat nemovitosti svým klientům. Můžete je oslovit s profesionálně natočenými videi, která vyniknou na sociálních sítích a v reklamách. Kupujícím tak poskytnete jedinečnou příležitost prozkoumat nemovitost a zaujmout je svou inovativností. 

Dále, videoprohlídky a 3D scany také pomáhají eliminovat zbytečné prohlídky nemovitostí. Potenciální kupující si již předem prohlédnou nemovitost prostřednictvím videoprohlídky a 3D scanu a mohou se rozhodnout, zda je nemovitost odpovídá jejich požadavkům a zda stojí za osobní návštěvu. Tím se šetří čas a energie jak prodávajícím, tak i kupujícím. 

Navíc, videoprohlídky a 3D scany poskytují vyšší míru transparentnosti a důvěry. Potenciální kupující mají přístup ke kompletnímu vizuálnímu materiálu nemovitosti, což snižuje riziko nejasností a nedorozumění. Tím se zvyšuje důvěra mezi prodávajícími a kupujícími a usnadňuje se celý proces prodeje. 

Nezapomeňte, že videoprohlídky a 3D scany jsou také skvělým marketingovým nástrojem. Na sociálních sítích a webových stránkách můžete prezentovat své nemovitosti prostřednictvím atraktivních videí a virtuálních prohlídek, které zaujmou a přitáhnou potenciální zájemce. To vám pomůže vystoupit z davu a získat konkurenční výhodu na trhu. 

Vstupte do světa moderního prodeje nemovitostí s videoprohlídkami a 3D scany! Těmito inovativními nástroji získáte nejen rychlejší a efektivnější prodej, ale také zlepšíte zkušenost kupujících a budete krok před konkurencí. Nechte se přesvědčit o síle těchto technologií a kontaktujte svého realitního makléře ještě dnes! 

 

Vlastimil Dřímal
Autor: Vlastimil Dřímal

V realitách jsem od roku 2012. I mé předchozí pracovní aktivity byly spojené s úctou a profesionálním přístupem ke klientům.

Jako realitní makléř s využitím umělé inteligence je pro mě prioritou také bezpečnost a spolehlivost prodeje nemovitostí. S pomocí moderních technologií a pečlivého ověřování potenciálních kupujících, se zaručuji, že každý prodej probíhá bezpečně a s minimálním rizikem.

Díky umělé inteligenci a online nástrojům dokážu provádět důkladné kontroly kupujících, včetně ověřování jejich identity a finanční situace. Tím zajišťuji, že se naše transakce odehrávají s důvěryhodnými a seriózními zájemci. 

Práce realitního makléře mě skutečně baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni.

Svým klientům vytvářím internetové stránky jejich nemovitostí s vlastní adresou.

Ukázky mé práce.: https://vlastimildrimal.cz/#stranky-nemovitosti

Točím video prohlídky, ukázku najdete zde: YouTube.

Nemovitosti lítám dronem. Drony nabízejí možnost ukázat vám svět z ptačí perspektivy a zachytit nádherné záběry z nevídaných úhlů.: Litame.eu

Využívám profesionálního fotografa, vytvářím video prohlídky nemovitostí, 3D půdorysy, pracuji na sociálních sítích... vše s jasným cílem. Prodat nemovitost za co nejvyšší cenu k plné spokojenosti.

Pro své klienty jsem přínosem. Nemovitosti dokáži prodávat aukčním způsobem.

Aukční server.:

Prodejzavíc.eu

Příklad mého prvního úspěšného aukčního prodeje z roku 2018 najdete zde.:

Prodej RD Ruda pod Pradědem

Výběd dalších úspěšných aukčních prodejů.:

Prodej apartmánu Malá Morávka

Prodej Lázeňského apartmánu

Proč vznikly tyto stránky?

Abych zde prezentoval, že když dva dělají totéž, nikdy to není totéž. Je všeobecně známo, že rozdíl mezi makléři je řekněme nemalý.

Prosím, přečtěte si mé tipy a články.: https://vlastimildrimal.cz/#clanky Věřím, že vám tyto informace pomohou v rozhodování a že si pro prodej nemovitosti zvolíte tu správnou cestu.

Za každým prodejem nemovitosti se totiž skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř.

Záleží mi na odvedení špičkové práce a na spokojenosti klienta. A dbám na svém dobrém jménu a pověsti. Za mě pak hovoří reference spokojených klientů.

Baví mě reality, je to o výzvách. :)

Pokud budete mít zájem využít mé služby při prodeji vaši nemovitosti.

Stačí vyplnit kontaktní formulář, nebo mi zavolejte, moje telefonní číslo je 777 613 774

Pokud Vás má práce zaujala, zvu Vás na kávu.

vlastimil_drimal-removebg-preview

Vlastimil Dřímal
Průvodce Nemovitostí 

Mobil: +420 777 613 774
www: VlastimilDrimal.cz

FB: VlastimilDřímal
Email: vlastadrimal@gmail.com

rr_2022_okres_1

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


trzni_oceneni_022023

Chcete znát skutečnou hodnotu své nemovitosti v dnešní době?

Zdarma a nezávazně vám vypracuji tržní ocenění vašeho nemovitého majetku.

Kontaktujte mne.